Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosítójelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:

Keresés / szűrés:

Érvényes szabványok megjelenítése | Visszavont szabványok megjelenítése

ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés


Alapadatok
Dokumentumazonosító 001786
Hivatkozási szám MSZ 3640-11:1983
Cím Húsok és húsalapú élelmiszerek mikrobiológiai vizsgálata. A feltételezetten Clostridium perfringens baktériumok kimutatása és legvalószínűbb számának (nagyságrendjének) meghatározása folyékony tápközegben
Angol cím Microbiological examination of meat and meat products. Detection and enumeration of presumptive clostridium perfringens by MPN technique in liquid medium
ICS 67.120.10 Hús és hústermékek
07.100.30 Élelmiszer-mikrobiológia
A szabvány nyelve magyar
Az érvényesség kezdete 1983-12-01
A visszavonás napja 2014-06-01

További adatok
Forrás
Helyettesített szabvány(ok)
Helyettesítő szabvány(ok)
Módosítás(ok)
(külön szabványként)
SZK-közlemények 2003/03: Visszavonási szándék; 2014/01: Visszavonási szándék
Kapcsolódó európai jogszabály
Műszaki Bizottság MSZT/MB 609

Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma papír,
PDF-fájl (a fájl mérete: 2879408 byte)
oldalszáma 21 oldal; L kategória
ára Nettó: 8020 Ft
Bruttó:
formátumtól függetlenül (27% Áfával): 10185.4 Ft