Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosítójelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:

Keresés / szűrés:

Érvényes szabványok megjelenítése | Visszavont szabványok megjelenítése

ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés


ICS Elnevezés
67.120.10 Hús és hústermékek

Találatok száma: 245
Találatok  
MSZ 14466:1987 Visszavont!
Gyorsfagyasztott félkész kocsonyahús
MSZ 19423:1983 Visszavont!
Fűstölthúsok általános előírásai
MSZ 19561:1985 Visszavont!
Étkezési sertéstepertő és sült szalonna általános előírásai
MSZ 19590:1984 Visszavont!
Hús és húskészítmények foszfortartalmának meghatározása
MSZ 3603:1983
Húskonzervek keményítőtartalmának meghatározása
MSZ 3640-1:1988 Visszavont!
Húsok és húsalapú élelmiszerek mikrobiológiai vizsgálata. Fogalommeghatározások
MSZ 3640-10:1982 Visszavont!
Húsok és húsalapú élelmiszerek mikrobiológiai vizsgálata. Enterobaktériumok kimutatása és legvalószínűbb számának (nagyságrendjének) meghatározása folyékony tápközegben
MSZ 3640-11:1983 Visszavont!
Húsok és húsalapú élelmiszerek mikrobiológiai vizsgálata. A feltételezetten Clostridium perfringens baktériumok kimutatása és legvalószínűbb számának (nagyságrendjének) meghatározása folyékony tápközegben
MSZ 3640-12:1979 Visszavont!
Húsok és húsalapú élelmiszerek mikrobiológiai vizsgálata. Escherichia coli kimutatása és számának meghatározása folyékony táptalajból
MSZ 3640-13:1976
Húsok és húsalapú élelmiszerek mikrobiológiai vizsgálata. Enterokokkuszok számának meghatározása
1 - 10 / 245 tétel megjelenítése.
of 25