Jól vizsgázott az Infoplan Mérnökiroda Kft. hármas integrált rendszere az okirat-megújító auditon

Az Infoplan Kft. a villamosenergia-iparág területén tevékenykedik. Megrendelői között a hazai áramszolgáltató vállalatok, a villamosenergia-iparág területén jelenlévő multinacionális cégek, kis- és középvállalatok, valamint közintézmények egyaránt megtalálhatók. Tevékenységi körünk elsősorban a nagy-, közép- és kisfeszültségű villamos állomásokra és kapcsolóberendezésekre terjed ki, de ezen kívül sok más, az erősáramú technika területén végzett munkára is, egészen a közintézményi elosztórendszerekig. A Kft. a villamosenergia-ipar területén széles körben ismert, jelentős hazai mérnökirodai tevékenységet ellátó cég, amely az iparág minden területén megfelelő tapasztalatokkal, szakértelemmel és referenciával rendelkezik.

Az Infoplan Kft., mely 1997 óta partnere a Magyar Szabványügyi Testületnek (MSZT) először minőségirányítási rendszerére szerezte meg a tanúsítást. A környezetközpontú irányítási rendszerét 2004 óta, a munkahelyi egészség és biztonság irányítási rendszerét pedig 2010 óta tartja fent eredményesen. A sikeres működésük, a folyamatos fejlődésük és elkötelezettségük elismeréseként a Magyar Szabványügyi Testület ügyvezető igazgatója 2011-ben aranyokiratot adományozott a szervezetnek.

Az MSZT két felkészült auditorral 2019 januárjában végrehajtotta a szervezet okirat-megújító auditját, ahol az auditorok az integrált minőség-, környezetközpontú és munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítási rendszert megfelelőnek találták és javaslatot tettek az okiratok újabb három évre történő kiállítására.

Az auditjelentésben többek között az alábbi erősségek kerültek rögzítésre:

  • a vezetőség és a munkatársak elkötelezettsége a MIR-KIR-MEBIR hatékony működtetése és folyamatos fejlesztése iránt;
  • a vállalati politikában a társadalmi felelősségvállalás, a történelmi örökség és az épített környezet védelme iránti elkötelezettség megjelenítése a szabványok által meghatározott elkötelezettségeken felül;
  • a munkatársak szakmai felkészültsége, a továbbképzés;
  • a szakmai tevékenységek magas színvonala;
  • a műszaki tervezés, fejlesztés felügyeleti tevékenységeinek alapossága.

Az integrált irányítási rendszer alkalmazási területe:

műszaki tervezési tevékenység mérnöki szolgáltatásokkal.

Az MSZT ezúton is gratulál az Infoplan Mérnökiroda Kft. vezetőinek és munkavállalóinak a sikeres audithoz, további eredményes munkát kíván az integrált irányítási rendszer működtetéséhez és fejlesztéséhez.

Források:

Irányítási rendszerek tanúsításával kapcsolatban kérem, vegye fel a kapcsolatot Kéki Zsuzsannával az MSZT Tanúsítási Titkárság főosztályvezetőjével vagy Szamosiné Dávid Izabellával az MSZT Tanúsítási Titkárság főosztályvezető-helyettesével az alábbi elérhetőségen:
Tel: 06/1/4566-928 cert@mszt.hu

2019. március