Aranyoklevél a Flash’4 Számítástechnikai Kft. részére

A Magyar Szabványügyi Testület ügyvezető igazgatója aranyoklevelet adományozott a Flash’4 Számítástechnikai Kft.-nek minőségirányítással kapcsolatos elkötelezettségének elismeréseként. Aranyoklevelet azok a szervezetek kaphatnak, amelyek irányítási rendszerüket kiválóan, eredményesen működtetik és fejlesztik, valamint tanúsítványukat 12 éven keresztül tartják fenn a Magyar Szabványügyi Testületnél.

A Flash’4 Számítástechnikai Kft. 1994 óta foglalkozik megfizethető árú, minőségi informatikai szolgáltatások biztosításával partnereik felé, a teljes informatikai palettán. Elsődleges céljuk integrált számítástechnikai rendszerek szállítása, telepítése és üzemeltetése, valamint a partnereik gyors, korrekt és maradéktalan kiszolgálása.

A felhasználók által megfogalmazott igények kielégítésére teljes megoldásokat kínálnak, a konzultációtól és rendszertervezéstől a megvalósításig, illetve azt követően a folyamatos karbantartásig, rendszerfelügyeletig.

A cég 2001 óta tartja fenn az MSZT által tanúsított minőségirányítási rendszerét, amelyet azóta is eredményesen, magas színvonalon működtet és folyamatosan törekszik annak fejlesztésére.

A szervezet tanúsított irányítási rendszerének alkalmazási területe:
Integrált informatikai rendszerek tervezése, fejlesztése, szállítása, telepítése és üzemeltetése.

A Flash’4 Számítástechnikai Kft. minőségirányítási rendszerének okirat-megújító auditján a Magyar Szabványügyi Testület felkészült auditora erősségként többek között az alábbi megállapításokat rögzítette:

 • Vezetőség és munkatársak elkötelezettsége;
 • Politika és célok folyamatos kezelése, célok kiértékelése és tervezése;
 • Folyamat- és rendszerszemléletű szabályozás és működés;
 • Egységes papíralapú és elektronikus dokumentációs rendszer;
 • Dokumentált információk integrált kezelése (MS OneNote);
 • Vezetőségi felülvizsgálat (évente kétszer) és belső audit (külső szakértő bevonásával);
 • Üzemeltetési folyamatok, illetve szolgáltatások folyamatos nyomon követése és ellenőrzése (MS OneNote, HelpDesk, SVN);
 • Nemmegfelelőségek és intézkedések, illetve fejlesztések (MS OneNote, HelpDesk) kezelése;
 • Megfelelő munkakörnyezet, IT-infrastruktúra biztosítása és folyamatos fejlesztése;
 • Munkatársak folyamatos képzése, képzések nyomon követése;
 • Szolgáltatási szerződések és kapcsolódó havi jelentések.

Az MSZT ezúton is gratulál a Flash’4 Számítástechnikai Kft. vezetőinek és munkavállalóinak a sikeres audithoz, további eredményes munkát kíván az irányítási rendszere működtetéséhez és fejlesztéséhez.


Az aranyoklevél

Források:

Irányítási rendszerek tanúsításával kapcsolatban kérem, vegye fel a kapcsolatot Kéki Zsuzsannával, az MSZT Tanúsítási Titkárság főosztályvezetőjével vagy Szamosiné Dávid Izabellával, az MSZT Tanúsítási Titkárság főosztályvezető-helyettesével az alábbi elérhetőségen:
Tel: 06/1/4566-928 cert@mszt.hu

2019. április